“Gjendem në kafene pranë komunës Tetovës, po na kontrollojnë çantat”

Shpërndaje

Deri tek mediumet:

Jam në kafe rrugës së komunës së Tetovës, kafe shqiptare, ka hy policia kanë aksion dhe kemi ngelur të stepur, po na i kontrollojnë çantat! Kjo është një gjë e patolerueshme, pse nuk hynë njëjt edhe tek kafet e maqedonasve por, vetëm tek pjesa shiqiptare. Jemi tmerruar, kemi frikë…Se kuptoj, pse kërkojnë të gjejnë diçka tek të rinjtë që kanë dalur për të pirë kafe, teksa dilerat e drogës rrinë në kafe me inspektorët e policië! Shtet i fëlliqur!

Loading...