Gruevski paraqitet në Komisionin për Çështje Kushtetuese

Shpërndaje

Gruevski paraqitet në Komisionin për Çështje Kushtetuese. Ai më herët ishte në gjykim për lëndën “Titanik”, dhe nuk mundi të merr pjesë në Komisionin për çështje të mandatit dhe imunitetit e cila solli vendim që t’i propozon Kuvendit për marrjen e mandatit të tij për shkak të gjykimit që është sjellë kundër tij për “Tankun”, transmeton Zhurnal,

Në seancën e sotme duhet të diskutohet për amandamentet e propozuara të Qeverisë për ndryshimet kushtetuese.

Në sallë prezent është edhe kryeministri Zaev, këshilltari Mariqiq dhe funksionarë të tjerë.

Loading...