Hahn: E mirëpres guximin e deputetëve, kërcënimet ndaj tyre duhet të ndalen

Shpërndaje

Eurokomesari për zgjerim Johanes Hahn, mbrëmë gjatë evenimentit të PPE-së është fotografuar me deputeten Emilija Aleksandrova, ish ministrin Nikolla Todorov dhe me Petar Bogojevskin.

Pas kësaj fotografie Han ka shkruar në Twitter se kërcënimet ndaj deputetëve të opozitës që votuan pro ndryshimeve të Kushtetutës duhet të ndaloj.

E përgëzoj guximin dhe kurajën gjatë votimit për Marrëveshjen e Prespës. Kërcënimet ndaj deputetëve duhet të ndalen! Të gjitha partitë duhet të punojnë agjendë Evropiane, e cila mbështetet nga shumica e qytetarëve, ” ka shkruar Han.

Loading...