Haradinaj e Rama me duar në Shqiponjë (Video)

Shpërndaje

Dy kryeministrat shqiptarë, Ramush Haradinaj dhe Edi Rama, i kanë hedhur nënshkrimet e tyre mbi flamurin kombëtar, mbi të cilin edhe i kanë shtrënguar duart.

“Imazhin e këtij momenti, kryeministri i vendit tonë e ka ndarë me miqtë e tij të rrjetit social Facebook, së bashku me mbishkrimin: “Synime të vjetra – perspektiva të reja. Pa kufi për zhvillim”.

Kujtojmë se sot në Pejë u zhvillua mbledhja e përbashkët e dy ekzekutivëve, ku u nënshkruan disa marrëveshje.

Loading...