Haradinaj kërkon që Avokati i Popullit ta vizitojë Sylejman Selimin në burg

Shpërndaje

Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj i ka bërë thirrje publike Avokatit të Popullit të shkojë dhe të shoh gjendjen e ish-gjeneralit të UÇK-së, Sylejman Selimi në burg.

“Para disa ditësh bashkë me disa kolegë kemi dashur të iniciojmë një debat parlamentar për mikun tim, Sylejman Selimin mbi të gjeturat apo supozimet të cilat i ka mbrojtja se a po i shkelen të drejtat këtij personi. Në konsultim e sipër u konstatua se mund të konsiderohet ndërhyrje në drejtësi”, tha Haradinaj.

Sipas deputetit dhe për ta eliminuar këtë supozim, duhet të ndërhyjë këtu Avokati i Popullit.

“Me shku me i pa a ka dhe a s’ka shkelje, pasi Avokati i Popullit në fund të ditës e ka këtë punë pasi është i emëruar nga Kuvendi i Kosovës”, tha ai.

Loading...