Haradinaj: Nëse fillon ndarja, shqiptarët e Maqedonisë s’do rrinë duarkryq

Shpërndaje

Deputeti i AAK, Daut Haradinaj është shprehur kundër idesë së presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi për korigjimin e kifijve me Serbinë.

Haradinaj në një intervistë me Astrit Gashin nga gazeta Blic, ka deklaruar se, korigjimi ose idetë për ndarje do të ishin me pasoj për rajonin e Ballkanit.

Ai ka theksuar se nëse fillojnë të preken kufijtë shqiptarët e Maqedonisë nuk do të rrinë duakryq.

E njëjta sipas tij do të ndodh edhe ne shtete tjera të rajonit.

Haradinaj ka theksuar se bashkimi i shqiptarëve do të bëhet për proceseve euroatlantike ose pas anëtarësimit bë BE, organizatë e cila nuk ka kufij dhe mundëson lëvizjen e lirë.

Loading...