Hoxha: Ja kush është fajtor për regjistrimin

Shpërndaje

Xhezair Shaqiri

Regjistrimi i popullates ne Maqedoni .
Kritika ndegjohen me disa zera te zymt nga disa shqiptar se pse nuk esht percaktuar nacionaliteti por vetem perkatesia fetare ne regjistrimin e ardheshem.

Faji lihet lidereve mk per ket diskriminim te shqiptareve.
Lideret mk jan lider te subjekti mk dhe krejt normale esht qe te mundohet te mban pushtetin per vehte e nuk don tejau leshon timonin e pushtetit shqipetareve.
Lideret mk nuk mund ta bejn ket pae mar edhe paitimin e subjekteve politike shqipfolese te cilat jan ne qeveri.

Pothuajse gjitha i kemi ne qeveri. Gjith ne i kemi ndegjuar bombat e Zaevit ku ndegjoheshte se partneret per gjdo gje mireshin vesh ama per gjdo imtesir.

Cila shtepi pa leje duheshte te renohet dhe kush duheshte te arestohet.
Tani mua pom del se fain per deshtimet e shqiptareve jan pikerosh tek shqipfolsat politikan dhe elektorati i cili jo pa vetedije i voton shqipfolsat.

Partit shqipfolse e kan perpiluar ne interes te tenderave edhe ket regjistrim te popullates ne dem te shqiptaris.

Loading...