Incident në protestën e sontme në Shkup (Video)

Shpërndaje

Pas pothuajse dy orëve ka përfunduar protesta para Kuvendit kundër ndryshimeve Kushtetuese.

Gjjatë protestës është shmangur një incident mes organizatorëve- Lëvizjes Bojkotoj, dhe një pjesë të personave që kanë qenë prezent në protestë të cilët kanë tentuar të ngjiten në binë për të mbajtur fjalim.

Përfaqësuesit e Vëllazërisë Krishtere dhe Maqedonia e Vetme, mes të cilëve Janko Baçev, Zharko Ordanovski dhe Dragan Ugrinovski, dëshiruan të mbajnë fjalim por, sigurimi dhe një pjesë të organizatorëve nuk ju lejuan.

Loading...