Ish-ministri i BDI-së rahatohet me post të ri

Shpërndaje

Ish ministri i arsimit dhe shkencës, Pishtar Lutfiu pas largimit nga pozita e ministrit si duket ka zënë një tjetër pozicion të rëndësishëm në një nga agjencionet më prestigjioze të vendit, shkruan Zhurnal.mk. Lutfiu tashmë është emëruar anëtarë bordi drejtues të Fondit për inovacion dhe zhvillim teknologjik.

Në këtë pozitë ai është një prej shtatë anëtarëve të bordit drejtues të këtij fondi derisa prej tyre vetëm dy janë shqiptarë e një prej tyre edhe ish ministri Lutfiu.

Loading...