Kallet atmosfera me këng për Ramushin. shikojeni reagimin e Dautit…! (Video)

Shpërndaje

Këngëtarët e grupit folklorik të Xhavit Vitijes i kënduan Ramush Haradinajt.

Ja si reagon Daut Haradinaj kur dëgjon këto këngë që i kushtohen vëllaut të tijë legjendarë dhe kryeministrit të tanishëm Ramush Haradinajt.

Loading...