Këtë ditë ‘XHUMAJE’ humanisti Halil Kastrati gëzoi dy familje nga Komuna e Kamenicës (Foto)

Shpërndaje

Këtë ditë ‘XHUMAJE’ humanisti Halil Kastrati gëzoi dy familje nga Komuna e Kamenicës, njëra familje bëhet me banesë dhe tjetra me nisjen e shtëpisë,

Postimi i plotë i humanistit Kastrati në facebook:

U dha nje banese dhe u nis nje shtepi 😊

E filluam kete dite Xhumaje duke uruar e duke ju thene dy familjeve ne komunen e Kamenices E gezofshi banesen e re dhe tjetres perhajr ju kofte nisja e ndertimit te shtepise se re

Lote, merzi, derte e halle plote, kushte e semundje te ndryshme, por ne funde me gjitha hallet e dertet e tyre ne e morrem prej tyre lotin e gezimit dhe buzeqeshjen pasi ju dhame lajmin se njera u be me banese e tjetra po behet me shtepi te re

Familja e pare qe u gezua me banese te re eshte familja 10 anetareshe e Imrush Sadikut nga fshati Koretin e Kamenices

Familja e dyte qe ju nis shtepia eshte familja 3 anetareshe e Ismail Basha nga fshati Hodonoc e Kamenices

Historit e ketyre dy familjeve dhe gezimin e tyre do tju japim diteve ne vazhdim

Falenderojm ministrin e ambientit dhe planifikimit hapsinor z. Fatmir Matoshi i cili na ndihmoj ne perzgjedhjen e ketyre familjeve si dhe ka kontribuar me nje shume per blerjen e baneses ne kamenice

Falenderojm kengetarin Gjerman Kollegah i cili ishte bashke me ne ne surprizen e njeres familje qe u be me banese si dhe ka ndihmuar ne blerjen e kesaj banese me shumen orej 5000 eurove

Familjet u gezuan, U gezofshi edhe ju bamires

Loading...