Kur ka ra Kushtrimi në Kosovë, janë bashku qytete e katunde dhe bjeshkët me malësorë…

Shpërndaje

Nga, Abdulla Mehmeti

Kur u lidhen duart Tiranës e Shkupi, goditet Prishtina;
– kur u lidhen duart Tiranës dhe Prishtinës, goditet Shupi (shqiptarët në Maqedoni);
– kur u lidhen duart Prishtinës dhe Shkupit, goditet Tirana;
– kur u lidhen duart Tiranës, Prishtinës dhe Shkupit, feston aleanca sllave ortodokse Athinë-Beograd-Moskë!

Kur do t’i shtrëngojnë duart bashkë Tirana, Prishtina dhe Shkupi, që shqiptarët të çlirohen nga ndikimet e huaja, të zhvillohen e përparojnë si të gjithë popujt e lirë e të qytetëruar të botës?

Është koha dhe rrethanat sot, më tepër se kur, të reflektojmë të gjithë për këtë katandisje të qenies shqiptare, gjithandej!

Loading...