Kush ishte në dy automjetet me xhama të zi që ‘fluturuan’ nga garazhet e VMRO-DPMNE-së? (Video)

Shpërndaje

Kontroll të automjeteve të cilat lëvizin nga daljet e parkingut nëntokësorë “Todor Aleksandrov “, e cila, çon tek garazhet e selisë së VMRO-DPMNE-së.

Nga atje pak para kanë dalë disa vetura me xhama të zi, dhe nuk është arritur të shihen se kush ishte në automjetet që dolën nga garazhi me shpejtësi të lartë dhe u drejtuan në drejtim të panjohur.

Ndryshe, policia po kërkon Nikolla Gruevskin.

Loading...