Kuvendi i Kosovës miraton në parim Projektligji për referendum

Shpërndaje

Kuvendi i Republikës me 49 vota për, 6 kundër dhe 6 abstenime ka votuar Projektligjin për referendum.

Ky ligj është propozuar nga Partia Social Demokrate.

Projektligji për referendumin arriti të miratohet në votimin e tretë, ndërsa i njëjti ka marrë pëlqimin edhe të partive të pozitës.

Po ashtu, edhe projektligji për festat zyrtare kaloi pas u hodh disa herë në votim.

Loading...