Ky është Bruce Lee-ja shqiptar nga Koshtova e Mitrovicës (Video)

Shpërndaje

Kadri Binaku nga Koshtova e Mitrovicës, gjithë jetën është munduar të duket sikur Bruce Lee.

Binaku nuk i ka ndalur asnjëherë stërvitjet dhe i ka përvetësuar aq mirë pajisjet e arteve marciale sa që nuk ka frikë nga lëndimet.

Por atij i ka mbet merak që nuk ka mundur t’i tregoj aftësitë një publiku më të gjerë.

Kronikë nga gazetari Haris Ademi.

Loading...