Maqedonia, vendi i absurdeve dhe çudirave

Shpërndaje

Nga, Abdulla Mehmeti

Kush duhet të mbajë përgjegjësi nëse jo ata që kanë qenë në pushtet deri më sot, që statistikat, institucionet ndërkombëtare dhe agjencitë e specilaizuara dëshmojnë se:

– Maqedonia është shteti më i keq në botë për të jetuar, siguruar ekzistencën dhe planifikuar të ardhmen;
– vendi me ndotje më të lartë të ambientit jetësor; – me nivel më të lartë të papunësisë; – me largim më të madh të popullsisë nga vendi; – me shkallë më të lartë të kërrupsionit; – me nivel më të ulët të besueshmërisë së qytetarëve ndaj politikës dhe politikanëve; – me shkallë më të lartë të vdekshmërisë së foshnjave; – me numër më të madh të votuesve se të banorëve; – me numër shumë herë më të madh të të burgosurve se gjithë të tjerët, e që i takojnë një populli i cili trajtohet si pakicë!

Vazhdon…

Loading...