Me këtë video Stupcat urojnë Ditën e Flamurit (Video)

Shpërndaje

Një urim nga Stupcat nuk ka munguar për festën e 28 Nëntorit.
Aktorët e njohur përmes një video të publikuar në rrjete sociale urojnë festën e 28 Nëntorit
“Urimet nga Avdija ,ilmija,Ruzhdia”, shkruan Vedati.

Ndryshe, tri ditë para 28 Nëntorit, Stupcat kanë sjell episodin për çështjen e flamurit dhe vendit ku zhvillojnë një bisedë në mes të Sahit Plisit e Axhës Sheqë për flamurin kombëtar dhe atë të Kosovës.

VIDEO

Loading...