Mehmeti: Për “bajonetat” çetnike në trojet shqiptare

Shpërndaje

Kryeçetniku serb, Voisllav Sheshel, për arratisjen e ish kryeministrit Nikolla Gruevski, nga Maqedonia deri në Hungari, ka thënë se janë kujdesur “bajonetat” çetnike serbe.

Meqë rruga e arratisjes së Gruevski, përveç territorit të Serbisë, ka kaluar edhe nëpër Shqipëri e Mal të Zi, kjo domethënë se, edhe në këto dy shtete vepron papengueshëm lëvizja çetnike serbe dhe “bajonetat” e saj, që e ndihmuan Gruevskin gjatë arratisjes nga Maqedonia?

Organet e pushtetit dhe mediat e kanë për obligim t’i njoftojnë shqiptarët se kush janë pjesë e „bajonetave“ çetnike serbe ndër shqiptarët!

Loading...