Ministri i kulturës Asaf Ademi me zero shpenzime për pesë muaj qeverisje

Shpërndaje

Ministri i Kulturës, Asaf Ademi, gjatë kohës së mandatit të tij prej 1 qershor të vitit 2018 deri më 11 nëntor ka realizuar vetëm dy udhëtime jashtë vendit, edhe atë në Tiranë dhe Frankfurt dhe gjatë kësaj ka shfrytëzuar vetëm një biletë aeroplani në shumë prej 7.286 denarë.

Gjatë mandatit të tij nuk ka marrë avans nga arka për denarë dhe nuk ka bërë shpenzime në arkë.

Në bufenë e Ministrisë së Kulturës ka shfrytëzuar reprezentacion vetëm 2.565 denarë.

Loading...