Ministri ‘sega jas ne se bavam so gragjani’ nuk i ndihet zëri, zëvendësi i tij merret me qytetarët!

Shpërndaje

Sot në ora 20:30 në faqen e “Fejsbukut “План за чист воздух” (Plan për ajër të pastër), qytetarët do të munden t’i parashtrojnë pyetje në lidhje me luftën kundër ndotjes së ajrit zv/ministrit të Ambientit Jetësor dhe Planifikimit hapësinor, Janki Makraduli dhe ai do të përgjigjet në mënyrë të drejtpërdrejtë. Pyetjet gjithashtu do të mundet të parashtrohen edhe nëpërmjet Tuiterit, duke e shfrytëzuar tagun “#ЗаЧистВоздух” (#PërAjërTëPastër).

Sapo është publikuar se do të ketë dialog me qytetarët, në Fejsbuk filloi të ketë reagime.

Qytetarët, në mesin e shumë pyetjeve kanë thënë pyetur gjithashtu në lidhje me atë që kur ata t’i paraqesin ndotësit e ajrit, si mund të informohen se çfarë ka ndodhur me paraqitjet e tyre. Pyesin se pse nuk janë mbuluar deponinë me mbetje të rrezikshme në rrethin e fabrikës së dikurshme “Ohis”./albazone,info/

Ja disa ditë më parë çka thoshte ministri i mjedisit Sadulla Duraki

Kliko në linkun më poshtë:

http://fjala.mk/2018/11/skandal-ministri-i-bdi-se-deklaron-une-nuk-merrem-me-qytetaret-video/

Loading...