Ndodh edhe kjo: Njësia Speciale “Rosu” “shoqëron” live në emision moderatorin (Video)

Shpërndaje

Njesia Speciale e Policisë së Kosovës sonte ishte mysafire në emisionin Kojshia Show ku dhe “kreu” shoqërimin e moderatorit live në emision.

Për më tëpër ndiqeni emisionin..!

Loading...