Në pritje të Gruevskit, dhjetra kamera para burgut të Shutkës (Live)

Shpërndaje

Këshilli Penal vërtetoi sot pasdite vendimin e gjykatës për kryerjen e sanksioneve dhe dënimin me burg të ish-kryeministrit Nikolla Gruevski, mëson Alsat.

Vendimi tashmë është konfirmuar dhe u është dorëzuar palëve. Vendimi do hyjë në fuqi menjëherë pas pranimit nga ana e tyre, dmth palës mbrojtëse dhe vet Gruevskit. Pas këtij vendimi, Gruevski duhet të paraqitet për të vuajtur dënimin prej dy vite e gjysmë në burgun e Shutkës.

Kliko për të parë Video

Loading...