Nervozohet Mahmut Ferati, braktisë emisionin (Video)

Shpërndaje

Këtë javë të ftuar n’Kosovë Show, ishin Mahmut Ferati dhe Shkenda Dubova.

Pasi që hyri në emision, Mahmut Ferati, tregoj arsyen pse kishte ardhur në këtë emision dhe pas ati i përmendet emri në çdo emision të mundshëm, pas spjegimit që bëri, Mahmtut Ferati ”largohet” nga emisionit, për tu kthyer prap në emision.

Mysafir tjerët ishte edhe Shkenda Dubova, e cila tregoj për karrierën dhe biznesin e saj të cilën e ka qedrën e dobësimit.

Loading...