Njihuni me gruan e Emirit të Katarit, ka 7 doktoratura, 5 djem dhe 2 vajza (Foto)

Shpërndaje

Njihuni me gruan që ka 7 doktoratura, 5 djem dhe 2 vajza Njihuni me gruan e emirit të Katarit

Përkundër rajonit tradicional, Moza shfaqet në publik me një person të zbuluar, doktor të shkencave dhe është i angazhuar në politikë. Dëshira e saj është të modernizojë Lindjen dhe të punojë shumë për të.

Elegance, stil dhe sofistikim kanë një emër tjetër, dhe kjo është Shayha Moza Bint Nasser. Gruaja e emirit të Katarit dhe një nga tre gratë e tij, që meriton çdo minutë të vëmendjes së medias botërore, dhe këtu dhe pse.

Titulli i saj më i rëndësishëm janë fëmijët e saj, ajo ka pesë djem dhe dy vajza.

Një grua e emirit të Katarit u bë në vitin 1977 kur ajo ishte 18 vjeçe. Në atë kohë ajo ishte student në Universitetin e Katarit dhe një sociolog i diplomuar u bë nëntë vjet pas martesës.

Loading...