Orban: Për statusin e Gruevskit pyesni avokatët

Shpërndaje

Kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban gazetarin e televizionit hungarez “24”, e orientoi që përgjigje rreth pyetjeve për statusin e Nikolla Gruevskit të kërkoj tek avokatët.

“Ajo është çështje juridike, përgjigjen kërkojnë tek avokatët”, u përgjigj Orban, i pyetur rreth qëndrimit të Gruevskit në Hungari dhe kërkesën e tij për azil politikë.

Loading...