Përleshje mes vajzave në Miss BumBum (Video)

Shpërndaje

Miss BumBumi i sivjetshëm, garë në të cilën kandidatet liftojnë për titullin e të pasmeve më të mira në Brazil, ka përfunduar në mënyrë – skandaloze.

Vajzat për pak sa nuk janë rrahur, sepse disa prej tyre kanë “mashtruar” me silikone.
Titullin Miss BumBum e ka fituar Ellen Santana, ndërsa njërës prej rivale nuk i ka pëlqyer fare. Aline, e cila nuk është plasuar në asnjërën prej tri pozitave, ka vrapuar në skenë dhe ia ka rrëmbyer lentën, transmeton gazetametro.net.

“Të tri femrat, të cilat kanë fituar më së shumti vota, kanë të pasme artificiale nga silikoni. Kjo është e padrejtë, ka thënë Aline Uva (27), e cila nuk është stolisur me lentë”, shkruan New York Post.

Loading...