Privohen nga liria bashkëpuntorët e Gruevskit, Janakievski dhe Bozhinovski

Shpërndaje

Me kërkesë të PSP-së, ish minitri i Transportit Mile Janakievski dhe ish sekretari i Qeverisë Kirill Bozhinovski u dërguan në burgun e Shutkës.

Një vendim të tillë e paralajmëroi vet kryeprokurorja speciale Katica Janeva, që pas arratisjes së Nikolla Gruevskit në Hungari.

Janakievski akuzohet në pesë lëndë të PSP-së. Ndërsa Bozhinovski akuzohet për parregullsi zgjedhore në lëndën “Titanik”.

Loading...