PSP-ja nuk do të kërkojë paraburgim për Mijalkov

Shpërndaje

Prokuroria Speciale Publike nuk do të kërkojë për Sasho Mijalkov paraburgim, Mijalkov është një nga të pandehurit në rastin “Perandoria” dhe pse kushëriri i tij i dënuar nga PSP-ja Nikola Gruevski iku në Budapest dhe ka kërkuar azil politik.

“Ka tashmë masa për Sasho Mijalkov dhe ai i respekton masat, siç i ka respektuar edhe Nikola Gruevski, paraqitet në gjykatë dhe mendojmë se është e mjaftueshme. Vlerësime të tjera tani do të bëhen, por unë mendoj se Sasho Mijalkovit nuk do t’i kërkohet të mbajë paraburgim, “tha Janeva në 1TV.

Loading...