Qytetari nga Gostivari: Sot mi ka tmerruar fëmijët djali i veshur si femër! (FOTO)

Shpërndaje

“Tung Pa Censurë, sot isha duke ecur me fëmijët e mi në qendër të Gostivarit, fëmijët u tmerruan nga pamja e çuditshme e një djali të shminkuar dhe të veshur si femër.

Unë nuk dua që fëmija im të rritet në këtë ambient, ai “djalë” le të vishet si t’i dojë zemra por, jo në publik, sepse ma tmerron shikimin sot kam qenë gjatë gjithë ditës i shqetësuar. Imagjinoni që unë u shqetësova po fëmijët?! Ky është degjenerim, une ju bëj gjithë prindërve apel që të dalim bashkë dhe t’i kundërshtojmë!”

Loading...