Reshje të borës në Strazhë dhe në Mavrovë

Shpërndaje

Reshjet e borës kanë filluar në Strazhë dhe në Mavrovë. Lidhja Automoto e Maqedonisë (LAMM) njoftoi se deri tash nuk ka probleme për lëvizjen e automjeteve. Ndërkohë, në Pletvar, për shkak të mjegullës shikueshmëria është deri në 50 metra. LAMM bën apel që të vozitet me vëmendje të shtuar. 

Loading...