Sela e Kasami në Departamentin Amerikan të Shtetit

Shpërndaje

Kryetari i LDSHM-së së bashku me kryetarin e Aleancës për Shqiptarët, z. Ziadin Sela dhe kryetarin e Lëvizjes BESA z. Bilall Kasami e takuan zonjën Susan F. Falatko, drejtore e zyrës Jugore Evropiane në Departamentin Amerikan të Shtetit (DASH) ku u bisedua rreth ndryshimeve në kushtetutën e Maqedonisë.

Me qëndrim të përbashkët e bëmë të qartë se pa status shtetformuese të Shqiptarëve në kushtetutën e Maqedonisë, në këtë shtet nuk mund të bëhen reformat! Pa stabilitet politik nuk mund të ketë stabilitet ekonomik.

Loading...