Shefqet Krasniqi flet për Burdushin, kështu e quan atë (Video)

Shpërndaje

Hoxha Shefqet Krasniqi i cili nuk lë gjë pa komentuar, ka folur edhe për magjistarin Hysri Peçanin i njohur si Burdushi. Ai ka thënë se Burdushi është një shejtan.

Krasniqi, thotë se më i vie keq vetëm me ia përmend emrin. Për të Burdushi është shejtan i gjallë. Sipas Shefqet Krasniqit, Burdushi manipulon me të sëmurët, iu merr para dhe i gënjen.

Krasniqi më tej thoshte se personave si Burdushi nuk duhej ti bëhej reklamë.

Ndryshe nga kjo, sot nën dyshimin për mashtrim është arrestuar Burdushi nga Policia e Kosovës. Pas bastisjes së shtëpisë atij i janë gjetur armë, para, municion, dokumente, fotografi e plotë materiale tjera.

Për më shumë shikojeni videon se si flet Shefqet Krasniqi për Burdushin.

Loading...