Shehu: Maqedonasit janë mbetje të kolonëve serbo-bullgare

Shpërndaje

BARAZI DHE KUNDËR FOBIVE ANTISHQIPTARE

Ne jemi Shqiptarë Etnik dhe Autokton në trojet tona.

Gjysma e palës sllavomaqedonase janë mbetje të kolonëve serbo-bullgare gjatë pushtimeve të tyre në shekullin e kaluar.

Ndërsa një pjesë e tyre vjen nga asimilimi i shqiptarëve ortodoks sidomos gjatë periudhës komuniste.

Është detyrë dhe obligim i gjdo shqiptari patriot dhe atdhetari,që të ngrisë zërin fuqishëm kundër këtij maskarrallëku që tentohet në vazhdimësi nga pala sllavomaqedonase të mohohet realiteti i dyzet përqindëshit të Shqiptarëve Etnik dhe Autokton në trojet e tyre.

Mos lejojmë që të notojmë ende në kurthet e fobive shoveniste antishqiptare.

Nga, Eugen Shehu

Loading...