Si Burdushi parashikonte për rrëzimin e Haradinajt

Shpërndaje

Gjykata Themelore në Prizren ka aprovuar kërkesën e prokurorisë duke i caktuar kështu Hysri Peqanit, i njohur si Burdushi një muaj paraburgim. Mjeku popullor që ndryshe njihet si Burdushi sipas aktvendimit për fillim të hetimeve dyshohet për katër vepra penale

Por, a ju kujtohet deklarata që Burdushi e kishte dhënë për vizat dhe pë Qeverinë Haradinaj. Kishte thënë se qeveria do të rrëzohet në pranverë.

Ai ka thënë se beson që kah pranvera edhe mesi i shtatorit do të ketë zgjedhje të reja, sipas tij do të ketë ca gatime të dreskëta politike.

Burdushi thotë se ka zgjidhje për të gjithë ata. Thotë se ka bashkuar me mijëra çifte përmes metodave të tij. Për sa i përket politikës, ai thoshte se pret rrëmujë e mjegull, por edhe shpresa se vizat do të hiqen vitin në të cilin do të hyjmë edhe pak.

Loading...