Skandal! Ministri i arsimit Arbër Ademi konkurs në profilin privat vetëm në gjuhën maqedone (Foto)

Shpërndaje

Ministri i Arsimit Arbër Ademi ka publikuar një konkurs ku të gjithë ata student që kanë blerë instrumente muzikore në vitin akademik 2018/19 mund ti rikthejnë paratë përmes këtij konkursi.

Megjithatë ajo që bie në sy është ministri konkursin e poston në profilin e tij që i bie se të parët njoftohen miqët e tij nga facebooku dhe skandali tjetër është se konkursi nuk është në gjuhën shqipe, por vetëm në atë maqedonase edhe pse ministri është shqiptar gjuha shqipe assesi të gjejë përdorimin e saj nëpër faqet zyrtare të ministrive.

Loading...