SKANDALOZE/ Kryetari i Shkupit, Petre Shilegov luan lojëra në telefon gjatë debatit publik për ndotjen e ajrit (VIDEO)

Shpërndaje

Sot në Kuvend gjatë debatit publik lidhur me ndotjen e ajrit, në mes të pranishmëve ishte, Petre Shilegov, i cili duheshte të jep përgjigje se çfarë masa do të ndërmerren nga Qyteti I Shkupit, për të evituar ndotjen e ajrit.

Derisa debate ishte ne zhvillim, kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov lunate lojëra në telefonin e tij, me sukses i kalonte nivelet dhe nuk shfaqte aspak interes për atë se çfarë masa propozoheshin për të shpëtuar qytetarët nga ndotja e ajrit.

Video e huazuar nga Pressing.tv

Loading...