SMS për 27 Prillin, Veljanovski: Të jeni në gjendje gatishmërie, mos lejoni ta zënë vendin tim

Shpërndaje

Me prezantimin e SMS porosive sot në Gjykatën Penale vazhdoi seanca për “27 prillin”. Të parat u prezantuan SMS porosit e marra nga telefoni i ish kreut të Kuvendit Trajko Veljanovski,. Këto porosi përfshijnë periudhën shkurt-maj të viti 2017.

“Më 27 prill në ora 17:48 minuta Trajko Veljnaovski dërgon porosi deri të Goran Gjoshevski me këtë përmbajtje:

“TË JENI NË GJENDJE GATISHMËRIE”. Gjoshevski në 17:49 dërgon SMS porosi me përmbajtje “po” dhe më vonë edhe një porosi tjetër

“TË GJITHË E DINE, EDHE NGA MPB-JA”.

Në 18:04 Veljanoski I dërgon porosi “THUAJU TË HYJNË BRENDA DY PERSONA DHE TË MOS LEJOJNË TË ULEN NË VENDIN TIM”.

Ndërkohë nga komunikimi përmes viberit shihet se si Veljanoski pranon porosi nga deputeti Dimitar Stevanxhija me përmbajtje: “SI QËNDRON PUNA”, pas çka Veljanoski I kthen përgjigje. “PO PËRGATITEMI. TË PAÇRËNJOSURIT PRESIN UDHËZIME. MË E RËNDËSISHMJA ËSHTË SE JEMI GATI”.

Në seancat paraprake janë parë incizime nga kamerat e sigurisë, si dhe incizime nga telefonat celular të të akuzuarve. Këto incizime, si dhe mesazhet janë pjesë e dëshmive të cilat prokuroria i posedon kundër personave të akuzuar.

Loading...