TALAT XHAFERI, kryetar i Kuvendit të Maqedonisë, ka mundësi që të përgjigjet penalisht

Shpërndaje

TALAT XHAFERI, kryetar i Kuvendit të Maqedonisë, ka mundësi që të përgjigjet penalisht për shpërdorim detyre-nënshkrim të(13) ndryshimeve jashtë procedurës së paraparë parlamentare të Ligjit për përdorimin dhe mbrojtjen e gjuhës (së vetme zyrtare) maqedonase, dhe fshehje të nënshkrimit(dekretimit) të këtyre ndryshimeve nga Presidenti
Ivanov, që nuk dekreton Ligjin e gjuhëve pa emër!
Pra, harrojeni Ivanovin, nisni nga TALAT Xhaferi dhe mund të dalin në shesh dallavere parlamentare që bëjnë lajm!

Shkruan publicisti Nijazi Muhamedi

Loading...