TURP! Zëvendëskryeministri i Kosovës Enver Hoxhaj, nuk din ta bëjë SHQIPONJËN (Foto)

Shpërndaje

Pas përfundimit të mbledhjes së dy qeverive, është realizuar fotografia e përbashkët, ku dy kryeministrat dhe ministrat kanë bërë simbolin e shqiponjës.

Por jo të gjithë zyrtarët e kanë bërë si duhet këtë simbol shqiptar.

Zëvendëskryeministri i Kosovës Enver Hoxhaj është kapur në një pozicion të çuditshëm duke tentuar që ta bëj shqiponjën, që thënë të drejtën nuk është ndonjë gjë e ndërlikuar.

Megjithatë, Hoxhaj duket se nuk e ka bërë kurrë, prandaj duart e tij kanë dalë së prapthi.

E kjo gjë ka shkaktuar të qeshura në rrjetet sociale.

Loading...