Vajtojnë mediat maqedonase, SH.K.A ” Jehona e Malësisë ” Tetovë mahnit Katarin (Video)

Shpërndaje

SH.K.A ” Jehona e Malësisë ” – Tetovë mori pjesë në “Festivalin e Diversitetit” e cila mbahet në Doha të Katarit. SH.K.A ” Jehona e Malësisë ” prezentoi Maqedoninë me vallet shqiptare që mori shumë duartroktije të mdhaja në sallë.

Pasi SH.K.A ” Jehona e Malësisë ” ishte në Katar mediat maqedonasje filluan të vajtojnë se pse Maqedonia u prezentu me valle shqipe.

Ndryshe Qefali Havziu për TS, thotë se vallet e SH.K.A ” Jehona e Malësisë ” kanë qenë ndër paraqitjet më të mira në këtë festivl dhe kjo u pa me duartrokitjet e mdhaja që morëm.

“SH.K.A ” Jehona e Malësisë ” me paraqitjen e saj në “Festivalin e Diversitetit” u paraqit me valle tradicionale shqiptare autoktone, jemi misafir special të emirit të Katarit, andaj edhe jemi përzgjedhur ndër më të mirët në këtë festival” u shpreh Qefali Havziu për TS nga Katari.

AI gjithashtu u shpreh se pas paraqitjes së mrekullueshme në këtë vit, SH.K.A ” Jehona e Malësisë ” mori ftesë sërish për vitin e ardhshëm.

Loading...