Votohen projektligjet për FSK-në

Shpërndaje

Abdixhiku: Përkundër transformimit, nuk do të ketë rritje buxhetore.-Hadergjonaj: Ne duhet t’i kalojmë këto projektligje, t’i bëjmë ligje.-Hoti:

Nuk kemi pasur ndonjë projektligj më të rëndësishëm për të ardhmen e vendit Komisioni parlamentar për Buxhet dhe Financa ka miratuar tri projektligjet për transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në ushtri mbrojtëse me kompetenca të plota. Të gjithë anëtarët e komisionit votuan në mënyrë unanime për këto projektligje. Të hënën pritet që kryesia e kuvendit të caktoj seancën në të cilën ku do të votohen këto projekt ligje./21Media

Loading...