Vuçiq: S’kemi kontroll mbi asnjë pëllëmbë të Kosovës

Shpërndaje

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq tha se autoritetet serbe nuk kanë kontroll mbi asnjë pëllëmbë të Kosovës por kjo është arsyeja pse ne kemi një popull.

“Situata jonë nuk është e lehtë, kur varet nga vullneti i Prishtinës dhe nëse do të nderohet apo jo. Nëse dikush sillet padrejtësisht, ju jeni të kufizuar në mundësi për veprim,” tha Vuçiq .

Loading...