“Zhduket” Gruevski, policia i shkon në shtëpi! (Video)

Shpërndaje

Policia jashtë shtëpisë së ish kryeministrit Nikola Gruevski, i cili duhej të paraqitej në burgun e Shutka për të shërbyer dy vjet burg. Gruevski ishte dënuar për rastin “Tank”. Meqenëse Gruevski nuk ishte i disponueshëm për autoritetet gjyqësore, me kërkesë të Gjykatës Penale, MPB lëshoi urdhër arresti.

Para pak çastesh policia ka qenë tek banesa e ish kryeminstrit Nikolla Gruevskit me urdhër të Gjykatës penale në Shkup.

Por siç duket pa rezultat, pasi Gruevski nuk ishte tek banesa dhe policia largohet pas disa minutave nga vendi ngjarjes.

Shikoni videon tek banesa e Nikolla Gruevskit:

Loading...