Ziadin Sela: Kushtetuta e RM, të ec me kohën, dhe jo të ndalet në 2001 për shqiptarët!

Shpërndaje

Marrëveshja Ohrit është dokument i cili është krijuar në kushte lufte. ne nuk duhet të ndalemi dhe të bazohemi vetëm tek ajo marreveshje që ndaloi konfliktin. Nevojat e qytetarëve nuk janë statike. Ato janë dinamike dhe nevojat dhe të drejtat e tyre nuk duhet të ndalen vetem në ato të 2001.

Loading...