​Haradinaj: Shkojmë të qetë në shtëpi, e kemi ushtrinë

Shpërndaje

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, gjatë ditës së sotme ka vizituar edhe Forcën e Sigurisë së Kosovës.
Ai me këtë rast tha se ushtarët e Kosovës sot bëjnë roje në shtatë qendrat e Kosovës.
Falënderim pati edhe për rojet e qendrave të FSK-së, derisa theksoi mund të shkojë i qetë në shtëpi pasi ushtria e Kosovës tashmë është e bërë.

Ndërsa, ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha duke e konsideruar 2018-tën si të suksesshëm, tha se ky vit ka hapur një kapitull të ri për FSK-në.

“Ne të gjithë jemi shumë krenar që më në fund u votuan ligjet për transformimin në ushtri të Kosovës, viti që vjen është mjaft sfidues që mendojmë që bashkërisht edhe me ndihmën dhe me mbështetjen tuaj që nuk e dyshojmë fare që nuk do ta kemi sikurse e kemi pasur në vazhdimësi. Mendoj se do të avancojmë dhe do kemi të arritura dhe suksese më të mëdha se sa në këtë vit”, ka thënë Berisha./KosovaPress/

Loading...