Aleanca për Shqiptarët organizon debat me temën: Maqedonia në NATO! SFIDAT pas FTESËS!

Shpërndaje

Nesër më datë: 20.12.2018 e enjte ora 11.00 në Sallën e vogël të konferencave në Hotel Lirak në Tetovë, Departamenti i Mbrojtjes dhe Sigurisë pranë ASH-së do të organizojë debat me temën: MAQEDONIA NË NATO-SFIDAT PAS FTESËS, ku janë të ftuar përfaqësues të Ambasadave dhe Koordinatori i RM-së për NATO, z.Stevo Pendarovski dhe ekspert tjerë të lëmisë së Mbrojtjes dhe Sigurisë, të cilët do ti paraqesin pikëpamjet e tyre për temën e lartpërmendur.

Loading...