Dimitrov pranon se kërkesat e Selës janë legjitime

Shpërndaje

Kjo është hera e parë që një zyrtarë siç është rasti me Ministrin Dimitrov që publikisht pranon se kërkesat e Aleancës janë të drejta dhe legjitime.

Ministri i jashtëm Dimitrov, vlerëson propozimet e Aleancës për Shqiptarët.

Pas përfundimit të fjalimit të liderit të ASH në kuvendin e Maqedonisë propozimet e ASH nuk ngelën pa u replikuar.

I pari që replikoi ishte ministri i punëve të jashtme Dimitrov i cili midis tjerash tha se propozimet e Ziadin Selës janë propozime që vlejnë të mendohen.

Në fjalimin e Selës degjuam gjëra që hapin debat dhe ja vlen të mendohet në këtē drejtim, shtoi Dimitrov.

Loading...