Duda Balje me urimin më ‘befasues’ për ushtrinë, ja si ndjehet ajo

Shpërndaje

Duda Balje është deputete e Parlamentit të Kosovës nga radhët e minoriteteve, dhe njëherit një nga politikanet më të përfolura.

Ajo karakterizohet me stilin e saj shumë të veçantë e për të cilin diskutohet shumë në media.

Loading...