EKSKLUZIVE: Gruevski ka paguar azilin e tij, personalisht Orbanit i ka transferuar 50 milionë euro në një llogari në Belize!

Shpërndaje

Maktel nga burimet në VMRO DPMNE dhe Ministrinë e Brendshme zbulon se ka të dhëna serioze se Gruevski transferoi nga llogaritë e tij në Belize 50 milionë euro për Victor Orban për ta shpëtuar nga burgu.

Gruevski ishte thyer mendërisht dhe nuk mund t’i lejonte njerëzit ta shihnin me pranga në një qeli pas 10 vjetësh qeverisjeje, ai do të vriste veten.

Kështu që ai ishte i vendosur të jepte shumë nga pasuria e tij në Orban për ta shpëtuar nga burgu vazhdon më tej portali Maktel.

Nga ana tjetër, Orbani e ktheu Hungarinë në një hotel për mafiozët e botës dhe diktatorët që iknin nga burgu nga vendet e tyre, ndërsa diçka më parë kishte ndodhur në Amerikën e Jugut.
Edhe Vuçiq thuhet se ka rezervuar tashmë një biletë, kështu që ai ndihmoi Gruevskin me logjistikë për të ikur në Hungari.

Loading...