Familja nga Drenasi jeton në kushte të rënda, tenda iu bë shtëpi (Video)

Shpërndaje

Lirigzona Dugolli 8 vjeçare nga fshati Nekovc i Drenasit jeton këtu me vëllain e saj të vogël dhe babanë Pajazitin.

Ajo ani pse e vogël ajo tashmë ka përgjegjësi të mëdha, pasi që nëna e tyre i braktisi vite më parë.

E për të obligim shtesë është edhe kujdesi për vëllain.

Loading...